Introducees 

Pfff, weer slecht geslapen. Onrustig. Het uitzicht op de mistige snelweg was dan wel weer rustgevend. De verlichting die gelige kegels naar beneden maakt in de verder witte wereld. Maar snel in de actie gegaan. Mams was achter de slordig achtergelaten ketel aan gegaan. Een in de buurt lopende monteur had een blik geworpen en was hoofdschuddend gaan bellen. Hij heeft er voor gezorgd dat alles vandaag opgelost zou worden. Er kwam een elektricien om de boel netjes en veilig in orde te maken. Na het terugkeren van de stroom bleek ook de internet verbinding het gewoon te doen. Televisie, internet en telefoon werkten weer als voorheen. Wat ze gisteren uitgevreten hadden is me een raadsel. Ik zag ook dat het geld van het vergeten uit te checken netjes terug gestort was. Na het werk weer naar Only Friends voor de dag dat ieder kind een introducee mee mag nemen. Dat was een gezellige chaotische drukte. Leslie stond al weer op mij te wachten en toen we in het water lagen kwam hij opeens met het bericht dat zijn zusje kwam. Dus wij er weer uit en Amelie aangejurkt. Het XS vest was eigenlijk nog een maatje te groot, maar ze kon er prima mee overweg. Ze was net zo goed als haar grote broer. Toen kreeg ik bericht van Monique dat ze ziek was en of ik misschien Colin bij haar op kon halen, zodat ze niet meer de deur uit hoefde. Dat was uiteraard geen probleem en onderweg naar huis heb ik hem even opgepikt. Thuis was Annet al lekker met haar volgende module bezig. De spullen klaargezet voor de teamdag morgen en snel naar bed toe. Truste!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.