Vrijdag

Vrijdag wordt langzaam maar zeker een vast ritueel. Ook vandaag weer een vrijdag als vele andere. Colin, bus, mams,  Meerzicht, boodschappen, Kaj Munk College. Wel even met Colin een boodschappen tussenstop in Hoofddorp en toen snel naar huis. Spullen opruimen, eten maken, eten, even rustig zitten, spullen inpakken, Colin naar Monique brengen, wat boodschappen naar mams brengen en naar Hillegom om lui op de bank te storten. The Hobbit: The Battle of the Five Armies kijken. Truste vast.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.