Filmpje

Vandaag op pad voor ringen. Annet wilde haar huidige ringen vervangen door nieuwe. Het verleden afdoen. Het oorspronkelijke plan ging uit van vier aanschuifringen, maar vanwege de keuze mogelijkheden werden het er drie. We hadden ook nog gekeken voor vriendschapsringen, maar vanwege de keuze en verschil in smaak wilden we dat nog even laten rusten. Na de aanschuifringen keken we toch nog even in de etalage en waren we het er toch snel over eens. Dus weer naar binnen en samen een setje ringen besteld. Onze maten hadden ze niet in de winkel. Ben benieuwd wanneer ze er zijn. De hoofdpijn bleef aanhouden en sterker worden. Ik ben maar niet mee geweest naar de verjaardag van Renee. Annet en Joep zijn samen geweest. Ik ben vroeg in bed gekropen. Nog wel De Hel van 63 gekeken.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.