Kerstontbijt

Vanmorgen bijtijds wakker geworden. Kon nog heel even tot de wekker lekker soezen. Daarna naar de Paalbergweg. Nog even snel wat dingen doen en toen aangeschoven bij het kerstontbijt. Op de tweede etage bleek men iets te laat begonnen te zijn met voorbereidingen, maar al snel konden we aanvallen. Er was echt van alles en nog wat geregeld. Nadat we horendol waren geworden van de drukte en toch ook voldaan van het lekkere ontbijt, maar weer snel aan het werk gegaan. Voorbereiden van het patchen morgen. Na het werk lekker naar huis. Snel een soepje gemaakt met een knoflook afbakbroodje. Daarna Monique opgehaald voor de tien-minuten gesprekken op het Kaj Munk College. Meteen het kratje van Colin meegenomen, want morgen brengt Monique hem naar het kerstdiner op school en ik haal hem na afloop op. Achteraf bleek dat niet zo heel handig, want hij moest toch ook zijn schooltas nog mee hebben, dus ik haal hem op en dan halen we nog even snel zijn spullen bij Monique op. De tien-minuten gesprekken gingen goed. Conclusie was dat Colin iets minder nonchalant over zijn schoolwerk moest doen. Hij heeft nog een tweede half jaar om zijn cijfers op te krikken. De stand is niet zo heel dramatisch, dus het is goed te doen, mits hij wat gaat doen. Weer thuis, kwam Annet ook net aan en verder de avond nog een stuk van The Hobbit gekeken.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.