Schaatsbaan 2S1

Pffff, lekker de hele nacht liggen blaffen 🙁 Mijn hele lijf doet zeer. En toch naar je werk gaan… “Het zijn nog maar twee dagen, dan ben je vrij”. Zucht… Niet slim… Vandaag dan de voorbereide patching uitgevoerd. Nu is er voor de feestdagen niet echt meer iets dat echt moet. De rest van de dag dingen gecontroleerd en puntjes op i’s gezet. Opeens zie je dan op Facebook een foto van het Kaj Munk College langskomen over de schaats avonturen tijdens LO. Even goed kijken en ja hoor! 2S1! met Colin op de foto. Na het werk even een ommetje gereden. Even poolshoogte genomen bij het einde van de volgende wandel etappe. Het OV begint in die contreien zeer onhandig te worden. De etappe ligt relatief ver van bussen en treinen. Maar bij dit eindpunt was een mooi groot parkeerterrein van het bezoekerscentrum van het Noordhollands Duinreservaat. Daar kunnen we dan makkelijk een van de auto neerzetten en met de andere naar het beginpunt in Wijk aan Zee rijden, waar we die makkelijk kwijt kunnen. Op de terugweg heel even een tussen stop gemaakt voor döner. Weer thuis bleek mijn kerstpakket nu wel bezorgd te zijn. Wegens afwezigheid bij de buurvrouw op 212. De kerstviering op school bleek een kerstmarkt te zijn waar niemand uit de klas zin in had, dus ik hoefde Colin niet op te halen. Monique bracht hem gewoon direct naar mij toe. De laatste dagen tot de kerstvakantie. Dan is hij bij Monique, tot oud en nieuw. Toen Colin in het hoekaquarium keek, had verstoppie zijn grot in gebruik genomen. Zo leuk! Colin had een paar keien zodanig neergelegd dat er een diepe lage grot ontstond. Voorheen had verstoppie daar zijn vaste plek van gemaakt en dat heeft hij nu weer gedaan 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.