Blije Annet

Vannacht redelijk goed kunnen slapen. Ik was uitgeblaft. Af en toe nog een kefje, maar daar bleef het bij. Colin had ook geen last van me gehad. Het ergste heb ik wel weer gehad. Die laatste had zich weer in een bocht gedraaid om mij toch zo gek te krijgen hem naar school te brengen. Ik weet nog niet waarom ik er aan toe heb gegeven. Vanmorgen klonk het nog logisch. Misschien dat de koorts mijn beoordelingsvermogen wat beneveld had. Maar goed… Hij blij. Vandaag kon Annet ook haar nieuwe auto ophalen. Uiteindelijk toch besloten een nieuwe Mazda 2 GTM-Line te kopen uit de voorraad. Vooral van de kleur was ze erg gecharmeerd. Waar ken ik die kleur ook alweer van ? Mmmm… Kweetniet… Kan er even niet opkomen 🙂 Zaterdag doen we een rondje Limbabwe om een begint maken met inrijden. Na mijn werk bij mams gegeten en met Colin nar huis gegaan. Die heeft het makkelijk, want morgen is het kerstontbijt op school. Geen huiswerk dus. Iedereen neemt iets mee en samen vermaken ze zich de ochtend. Ondertussen draai ik het laatste stukje stand-by dienst van dit jaar. Jos had een etentje en stand-by dienst, dus hebben we gisterenavond en vanavond maar omgeruild. Tot elf uur ben ik nog het haasje, daarna neem Jos het weer over. Annet was met haar zus naar de bios. Ik dacht naar Soof-2. Nu is ze naar de buren die vorige week van hun fiets gereden waren door een jonge automobilist. Het gaat beter, maar de buurvrouw zal waarschijnlijk haar eigen veters nooit meer kunnen strikken. Ik vermaak me op de bank met In de ban van de ring : De reisgenoten. Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.