Kerstontbijt KMC

Laatste schooldag van het jaar voor Colin. Nou ja… School… Kerstontbijt. Iedereen nam iets mee en zo gingen ze de ochtend door. Hij had ook maar een kort dagje dus om half elf kon ik hem al weer ophalen. Samen met Naomi uit een andere klas naar het dorp gereden. Naomi woont twee straten echter mij, dus als ze tegelijk uit zijn, rijd die wel eens mee. Thuis scrambled eggs gemaakt voor ons beiden en lekker een middagje aangerommeld. Druk met het opruimen van troep die langzaam maar zeker overal verzameld was. Telefonische helpdesk voor aquariumproblemen gespeeld voor iemand die zijn bak leeg had laten lopen zonder de stroom van de verwarming af te halen… Alles lijkt goed afgelopen te zijn… Een aantal keer gemarteld met stoeien. Het avondeten bestond lekker makkelijk uit pizza’s. Colin moest twee tasjes inpakken. Één voor morgenochtend en één met de spullen die hij mee wilde nemen naar Frankrijk. Volgende week gaat hij met Monique en oma Willie naar de oom en tante die in Frankrijk wonen. Met oud en nieuw komt hij weer even bij mij om de rest van de kerstvakantie weer bij Monique door te brengen. Na de pizza’s de boel ingepakt en naar Hillegom gegaan. Kan Colin toch nog even voor de vakantie gedag zeggen bij Annet. Het nieuws van de dag en week is Tijn, een terminaal zieke jongen van zes, die als laatste wens honderd euro op wilde halen voor serious request met het lakken van nagels. Dat deed hij altijd voor zijn zusje en lukte hem goed. Dat ging viraal! De opbrengst staat nu op meer dan één miljoen euro!!! Miss Montreal heeft vannacht een liedje voor hem geschreven. Laterzzz!

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.