Tuuttuut

Zaterdag. Vandaag een rondje Limbabwe om de nieuwe auto van Annet voor een stuk in te rijden. Eerst Colin nog bij Monique gebracht. Die gaan een weekje naar ome Richard en tante Tilly in Frankrijk. Nog even de nieuwe auto van Annet aan mams laten zien en toen op naar Weert, maar de schoonzus van Annet. Daar was ze al weer een poos niet geweest. Eerst nog een cache “Laarderschans (GP 6)” opgepikt omdat we toch iets aan de vroege kant waren. Gezellig aan de koffie en de vlaai gezeten. Gekeken naar de sport van Jos, hun zoon. Die zit in het Nederlands team frisbeeën. Vervolgens verder naar Arcen, naar Esther en Hans. Daar lekker gegeten en na een gezellige avond weer terug naar Hillegom getuft. Rond Utrecht zaten de eerste vijfhonderd kilometer op de teller en hebben we het toerental een paar keer rustig tot maximum doorgehaald. In Hillegom meteen maar in bed gedoken, want het was toch wel laat geworden.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.