Kerstdiner bij Sam en Lisanne 

Vanmorgen een beetje uitgeslapen na het latertje gisterenavond. Daarna de voorbereidingen getroffen voor het kerstdiner bij Sam en Lisanne. Na die voorbereidingen kwam Timo met het goede plan om even in de duinen uit te gaan waaien. Dat kwam mooi uit, want er lag al weer een poosje een nieuwe cache in de AWD. Dus samen hebben we “Rolvers’ Mand” opgepikt. Na de wandeling was het tijd geworden om naar S&L te gaan. Daar hebben we met z’n tienen het kerstdiner opgegeten dat we met z’n allen in stukjes gemaakt hadden. Sam was vooraf nog even bezig geweest met het openbreken van pistache noten tussen de tafel en een glas. Dat ging gelukkig allemaal goed. Vooraf stokbroodjes met hete kip en stokjes met tomatenprutje met vooral veel knoflook 🙂 Ook was er uiensoep en pastinaaksoep. Als hoofdgerecht was er een klein stoofpotje met stoofvlees, champignons, ui en een bladerdeeg kerstboompje er op. Ook was er rollade, gekruide aardappeltjes en boontjes. Daarna geblende kiwi in spa-rood. Als echt toetje walnootijs met een walnoot op een bedje van sinaasappel. Ik weet niet meer waar dat in geweld had, maar het was lekker. Na het eten nog een spelletje en toen weer op huis aan. Weer laat naar bed natuurlijk, maar gelukkig hoeven we nog steeds niet aan het werk.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.