Tweede kerstdag

Weer een beetje uitgeslapen. Het gezamenlijk ontbijt schoot er een beetje bij in. Met Annet even op visite geweest bij mijn moeder. Daarna hoefden we niet de moeder van Annet op te halen, want dat ging Timo doen. Vanavond aten we nog gezellig met haar in kleinere kring. Uiensoep met stokbroodjes met gesmolten kaas er op. Bloemkool met aardappelkroketjes en frappelatte toe. Na het eten nog heel even geklets en toen wilde ze wel weer graag naar huis. De kerstdagen hebben we nu wel achter de rug. Op naar oud en nieuw!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.