Wandeling 

Vanmorgen met twee auto’s naar bezoekerscentrum de hoep bij Bakkum. Daar hebben één auto achtergelaten en zijn met de andere naar wijk aan zee gereden voor een volgende etappe Hollands kustpad deel twee. Deze route was best weer anders dan andere. Ondanks dat het “gewoon” het duin was, was de omgeving toch anders dan onder het kanaal. Twee caches wel gezocht, maar niet gevonden. Bij de hoep was de horeca van het bezoekerscentrum nog niet klaar, dus maar met de auto terug naar wijk aan zee. De strandtent daar was druk. Je mocht wel gaan zitten, maar mocht niets bestellen. Vaaaaaagggg. Dan maar de volgende optie: pont buitenhuizen. Visser was open en bereid ons iets te serveren. Dat werden dus een uitsmijter en een hamburger menu. Voldaan werk op naar Hillegom. Even een tussenstop bij de praxis in Nieuw-Vennep voor een setje klikaanklikuit schakelaars. Daarmee kan ik mijn huiskamer verlichting draadloos gaan schakelen en de ruimte gebruiken voor een mooie boekenkast.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.