Amsterdam Light Festival 

Vandaag ging Annet aan module drie van haar cursus werken. Dat gaf mij de tijd om eindelijk het aquarium van Colin te verhuizen naar mijn huis. Alles voorbereid op een zo snel mogelijke overgang, maar doe moeite had ik me kunnen besparen. Alle vissen hadden ondertussen hun laatst adem al uitgeblazen dus na het leegpompen en alles in mijn auto gezet te hebben, ben ik nog even langs mams gegaan. Toen naar huis en het aquarium bij Colin on zijn kamer gezet. Later maar eens overleggen wat hij er nu echt mee wilt. Vanavond ging Annet roeien langs het ALF, dus die ging zich om zes uur in Lisse melden bij de roeivereniging om gezamenlijk naar de roeivereniging bij de berlagebrug te gaan. Om acht uur gingen ze roeien. Na het eten heb ik nog geprobeerd de klikaanklikuit schakelaars te monteren, maar aan ging prima echter uit gaf een knipperlicht. Dus alles maar weer hersteld. Toen alle spullen ingepakt en de auto bij lijn één geparkeerd. Met de tram naar de stad om bij het ALF te gaan kijken. Eerst met de boten stroom mee richting brouwersgracht en toen tegen de boten stroom in richting spui. Onderweg kwam ik de boor met Annet tegen. Ze hadden een rustig deel van de route, want eerder voeren de boten zo dicht bij elkaar dat je onderhand van boot naar boot kon springen. Bij het spui binnendoor gestoken via de Febo in de reguliersbreestraat. Over de zeedijk door naar het centraal station voor lijn één terug naar mijn auto. Die zeedijk is al lang kort meer berucht. Meer beroemd bij de toeristen. Nog heel even langs mams gereden voor een probleempje met haar televisie. Dat was gelukkig niets moeilijker dan het aandrukken van een plug. Toen snel door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.