Snowworld

Na een dagje rommelen, met Annet, Joep en Timo naar snowworld in Zoetermeer geweest. Voor mij even kijken of ik er nog iets van terecht breng met de komende wintersport vakantie in zijn zicht. Het ging allemaal beter dan ik verwacht had en de ene na de andere afdaling ging goed. Hun nieuwe hoge piste wad erg ijzig en vol hobbels dus daar hebben we ons verder niet aan gewaagd. De anderen zijn er nog wel ene keer af geweest, maar ik hen bedankt. Tussendoor nog iets gedronken en nog een paar afdalingen gemaakt. Toen weer door de dichte mist terug naar Hillegom en op de bank gaan hangen.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.