Escape room Zoetermeer 

Na het uitslapen eerst een rondje huis, Haarlem, Nieuw-Vennep. Thuis de webcam Raspberry Pi‘s opgehaald om verder te configureren.later bleek ik nog van alles vergeten te zijn. Ook het vuurwerk opgehaald bij Beem. De lanceer buis ook thuis vergeten 🙁 Dus dat word nog een keer terug. In Haarlem heeft Annet nog een vierde aanschuifring gekocht. Alle zoons zijn nu vertegenwoordigd. In Hillegom heeft Timo een van zijn studentenmaaltijd klaar gemaakt. Rucolasla en pasta in een saus van tomaat, paprika, ui, worstjes en meer. Alles bij elkaar een lekker maaltje. Na het eten met Joep en Annet naar Zoetermeer gereden waar we met Sam en Lisanne een escape room gingen doen. Verzameld bij WeScape en na een korte intro, geboeid de eerste kamer in gesmakt. Veel plezier! Na flink wat puzzelen en doen, zijn we ontsnapt. Geen record tijd, maar wel bovengemiddeld. Tot op heden ontsnapt tussen de vijfendertig en veertig procent, dus we hebben het niet slecht gedaan door alleen al te ontsnappen. We komen dus in de hall of fame te hangen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.