Het einde is in zicht.

Het oude jaar zit er al weer bijna op. Aftellen naar het nieuwe jaar. Omdat ik toch nog naar mijn huis moest, meteen Colin maar opgehaald. Scheelde Monique weer een ritje. Kabels en toetsenbord opgehaald voor het Raspberry Pi project voor Only Friends. Vuurwerk standaard en vuurwerk brillen opgehaald voor vannacht. In Hillegom het ScubaCam projectje uitgewerkt. Twee Raspberrys met een camera en een centrale als portal voor de buitenwereld. Alles werkt. De router van Dennis hoefde verder niet aangepast te worden. De lange lintlabel van de camera bleek nog te werken, ondanks de onderdompeling. Dat scheelt dus ook weer spullen. Om het echt in te kunnen gaan zetten is nu dus eigenlijk allee nog een WiFi dongle voor een Pi2 en een set onderwaterbehuizingen nodig. Als je het zo snel intikt is het niet veel 🙂 De waterdichte behuizingen zullen nog wat hoofdbrekens kosten. Zo lekker wat eten en dan de avond verder in met een bezoekje aan mams, de top 2000, de verschillende oudejaarsconferences en aftellen naar het nieuwe jaar. Vast een fijne jaarwisseling, een gelukkig nieuwjaar en voorzichies met het vuurwerk hè!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.