Het begin is er weer

Als eerst vanmorgen om even over twaalf uur met Colin het vuurwerk afgestoken. Hij had een riante hoeveelheid vuurpijlen uitgezocht. Het kostte best wat tijd om die allemaal de lucht in te krijgen. Hij had mooie exemplaren uitgezocht. Ze gingen eigenlijk te hoog, maar dat had meer met het mistige weer te maken. Ze verdwenen in de mist en vervolgens zag je de “bloemen” verschijnen. Volgende keer minder pijlen en meer siervuurwerk, dan kan de pot zijn kleurrijk vuur uitspuwen terwijl we de pijlen afschieten. Eenmaal wakker vanmorgen even langs de moeder van Annet geweest. De nieuwjaarsduik hebben we maar overgeslagen. Annet geloofde al niet dat ik mijn zwembroek meegenomen had. Dat was fout 🙂 Toch maar niet gedaan omdat we het aangekleed al koud hadden. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht voor het restantje van de kerstvakantie die hij nog geniet. Nog heel even bij mams langs geweest voor nieuwjaar en de rest van de avond “Shrek” gekeken.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.