En we zijn weer aan het werk

Vanmorgen weer fijn van de wekker wakker geworden om de eerste werkdag van het jaar te beginnen. Het was duidelijk nog vakantie, want de weg was zo goed als leeg. Ik kon zonder problemen zo doorkarren naar de Paalbergweg. Daar lekker vroeg aanwezig zodat de rest bij langs komt voor de nieuwjaarswensen 🙂 De hoeveelheid mail viel zowaar mee. En van wat er was, kon de helft zo naar de bak “niet meer van belang”. Verder de nieuwjaarswensen van de baas, van de baas van de baas en van de baas van de baas van de baas, bekeken. We zijn opeens trost dat het hoofdkantoor in Rotterdam staat ??? Vlak naast de Parkinsonbrug zag ik op het videootje. Verder weer fris aan de slag. Na het werk weer naar mams en na het eten weer naar huis. Daar de camera setup voor Only Friends neergezet en de WAN poort van de router op een LAN poort van mijn router gezet. Al mijn binnenkomend verkeer op poort huppeldepup doorgestuurd naarde camera router en al het binnenkomend verkeer daarop doorgestuurd naar de centrale Raspberry Pi. Mailtje naar Dennis en hij kon over internet mijn galerij en mijn “achtertuin” zien. Oké, nog in volslagen duisternis, maar toch… Het werkt! Verder nog wat onderzoek gedaan naar glas voor de camera en het nieuwe spaardoel is geworden: Nikkor 200-500 f5.6. Niet de goedkoopste, wel de beste!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.