Tjaaaa, waar was de GBA???

De routine slijt er weer in. Opstaan, naar je werk gaan… Gelukkig is het daar nog steeds gezellig 🙂 Weer thuis lag een leuk retro spel in de brievenbus. Op eBay vond ik de Nintendo GBA uitvoering van Wolfenstein 3D 🙂 Maar waar heb ik mijn GBA-SP gelaten ??? Als avondeten een lekker bak bami die Annet een keer voor me mee had genomen en na het eten nog even naar Hillegom om met Annet op visite te gaan bij Frank en Inge, de twee buren van Annet die twee weken geleden van achteren van hun fiets zijn gereden door een auto. Ze zijn inmiddels beiden weer thuis, maar met name Inge heeft nog een lange weg te gaan. Na het bezoek weer naar huis. Annet ging mee, want die moet morgenochtend weer in Hof van Sloten zijn en dat is bij mij vandaan drie keer omrollen. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.