Illegaal aftappen…

En weer opgestaan, onder de kraan gaan staan en naar mijn werk gegaan… De laatste werkdag van de week, dat dan weer wel 🙂 De patching voorbereidingen moesten even in een hogere versnelling gezet worden, omdat die een dag naar voren zijn geschoven. Deze systemen gaan voor de eerste ronde, dus er moest best een boel voorbereid worden, maar de volgende ronde staat dan alles vast klaar. Na het werk bleek in de garage/fietsenstalling iemand illegaal stroom af te tappen van de oplaadplekken voor elektrische fietsen. Via een verlengsnoertje en een opening boven het hek, had iemand zijn plugin hybrid ingeplugd! We weten wie je bent MH! Bij mams lekker lasagne gegeten en wat later weer naar huis. Daar maar eens wat ongebruikt Nikon glas te koop aangeboden. Het geld voor de gewenste 200-500 moet ergens vandaan gaan komen 🙂 Nu afwachten of daar iets op geboden wordt. Zo nog even bank hangen en dan lekker vroeg naar bed met het volgende deel uit de Perry Rhodan serie! Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.