Wolfenstein 3D

Vanmorgen kon ik lekker uitslapen. Hoewel de wekker daar anders over dacht. Die was ik vergeten uit te zetten. Maar na die uitgezet te hebben me nog lekker even omgedraaid. Toen ik op was, kreeg ik nog een brainwave over de missende Gameboy Advance… Die had ik helemaal niet nodig! Mijn oude, fossiele DS kon ook nog steeds GBA spellen spelen en die wist ik wel te vinden! Dus nog even snel geprobeerd of het spel werkte… Dat was even ouderwets wolfenstein 3D! Maar dan nu niet op de PC, maar op de Nintendo. Man wat is dat traag! Hoe hebben we het leuk kunnen vinden 🙂 Het is trouwens nog vrij lastig om van zo’n display een fatsoenlijke foto te maken 🙁 Toen naar mams voor de gezelligheid en het ontbijt. Weer thuis, lekker aan het rommelen geslagen. rond lunchtijd kwam Colin ook nog even in de lucht en die had wel zin om mee te gaan naar Meerzicht voor een lekkere pannenkoek. Dus Colin even opgehaald en samen met zoonlief wezen lunchen 🙂 Meteen bij mij thuis even zijn tas voor het weekend ingepakt en hem weer bij Monique thuis afgezet. Daar kon hij namelijk met de fiets naar Naomi waar hij mee afgesproken had. Weer thuis de witte was uit de wasmachine in de droger gekiept en die aangezet. Voor de gemakkelijke weg gekozen door via thuisbezorgd maar weer een keer shoarma te bestellen. Dat was ook al weer een poos terug en ik was te lui om de deur uit te gaan. Foto’s gemaakt van het oude aquarium om op marktplaats te zetten. Wie weet wil iemand hem nog hebben. Demonteren en in de glasbak kiepen kan altijd nog. De witte was is inmiddels ook uit de droger en weer opgeruimd. Voor vannacht is code oranje afgegeven door het KNMI. Ben benieuwd of het deze keer geen storm in een glas water is…Tegen acht uur, Colin weer opgehaald en snel naar Hillegom. Hij wilde graag op tijd zijn voor Harry Stotter.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.