Rondje met het hondje 

Vanmorgen nog lekker in bed verder gelezen in de inmiddels bekende Perry Rhodan serie. Annet was aan haar huiswerk begonnen. Module drie komt snel nabij. Na de lunch samen zijn Annet, Colin en ik de hond van de buren uit gaan laten. De buren zijn half december van hun fiets gereden door een achterop komende auto en zijn nu aan het revalideren. Wandelingen met de hond zitten er voorlopig niet in. Een andere buur laat hem dan wel aldoor uit, maar een echte lekkere wandeling zit er niet in. Dus hebben wij Jara maar meegenomen naar de duinen. Leuke hond, Australische Kelpie, maar apporteren zit er niet in. Ik kan een stok ver gooien, ze sprint er achter aan en gaat er vervolgens gewoon naast staan wachten tot we er ook zijn. En dan loopt ze gewoon verder, zonder stok… Op het strand ging ze echter compleet los. Rennen en vliegen! Na het rondje, warm en enigszins droog geworden met een mok warme chocolademelk met slagroom en Jara weer thuis gebracht. Toen nog even naar het dorp om de ringen te passen. We vroegen on s net af wanneer die zouden komen toen Annet gebeld werd dat ze binnen waren. Ze passen nu beide, dus nu nog heel even wachten op het graveren. Dinsdag zouden we ze dan eindelijk kunnen halen. Na de burrito’s lekker op de bank gehangen. De witte wereld buiten is weer gewoon zwart geworden. Mijn weerstationnetje thuis geeft

Temperatuur 2C (voelt als 2C)
Vochtigheid 100%
Luchtdruk 1029.46mb
Windrichting SSW(200) met 1km/h (0 Bft)
Zicht Fog
Maan staat als Waxing Gibbous
Sunrise 8:49 AM Sunset 4:46 PM

Dus het zal wel zwart blijven ook. Gelukkig zijn de Harry Potters afgelopen, dus daar hoef ik niet meer naar te kijken 🙂

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.