Daaaaar is de GBA :)

Vanmiddag het zwembad in Lisse onveilig gemaakt met Colin en Annet. Mooi zwembad met best een flinke glijbaan en een prima werkende wild water baan. Tot grote vreugde van Colin hadden ze hier de gedraaide aardappel snack. Waarbij een aardappel in één lange sliert op een saté prikker uitgesneden wordt en in de frituur gebakken. Daarna nog even van de glijbaan, vijf keer door de wild water baan en toen gedoucht en terug naar Hillegom. Laat in de middag nog even naar Leiden gereden om een op Marktplaats gekochte Nintendo GameBoy Advance SP op te halen. Deze Zelda uitvoering was toch te lekker 🙂 De biedingen op het oude aquarium gaan ook de goede kant op. Ik zit op vijfenveertig van de gevraagde vijftig euro. Misschien moet ik deze maar gewoon accepteren. Later op de avond zijn ze de bak en het meubel op komen halen. We moesten wel even heen en weer naar mijn huis, maar goed, er is weer iets opgeruimd. Ik heb weer een stukje lege muur. Nu nog de schakelaars wegwerken de thermostaat verplaatsen, dan kan er een mooie boekenkast komen. Ik heb er al een op het oog. Morgen heeft Colin nog een studiedag vrij, dus hij mag zich nog even vermaken. Morgenochtend breng ik hem naar de Thomsonstraat. Daar heeft hij dan in ieder geval een fiets waar hij op kan rijden. Zijn eigen fiets staat nog steeds op school. Ook kan hij dan zo bij oma binnen vallen als hij zich verveeld.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.