Welke muurvulling…

Ondanks zijn vrije dag, moest Colin toch bijtijds uit bed. Hij wilde graag vandaag aan de Thomsonstraat zijn, zodat hij een fiets en oma in de buurt had, dus heb ik hem daar eerst afgezet. Daarvandaan dan richting de snelweg. Al snel had ik door dat daar geen doorkomen aan was! De vakantie is duidelijk afgelopen! Het hele stuk A4/A9 dat ik kon overzien, stond muurvast. De omrij route via het bos was ook al niet veel rustiger, dus uiteindelijk helemaal om gereden. De enige winst echter was dat ik niet stil stond, want qua tijd heeft het niet veel uitgemaakt denk ik. Onderweg Jos maar gebeld of hij vast met het patchen kon beginnen. Negen uur zou ik niet meer redden. Later het patchen verder overgenomen en lekker bezig geweest. Ondertussen nagedacht over de vulling van de vrijgekomen muur. Ik heb nog een mooie grote abri-poster van de laatste Star Wars film, die er mooi zou passen. Een mooie boekenkast zou echter praktischer zijn, want dan kan ik weer wat verhuisdozen leeg maken. Voor die kast moet ik echter wel eerst zorgen dat ik de thermostaat kan verplaatsen en de lichtschakelaars kan omzeilen. Voor het eerste heb ik de V-smart van Vaillant op het oog. Dat is dan meteen de slimme thermostaat die handig is in verband met mijn onregelmatige aan- en afwezigheid. Voor het tweede ga ik morgen op jacht naar een nieuw setje klik-aan-klik-uit ontvangers, die ik achter de lampen zelf kan monteren. Na het patchen, wat deze keer toch bijna de hele dag duurde, langs de IKEA naar huis. Daar even een schoenenrekje voor Annet opgehaald. De gang begint over te “lopen” met schoenen 🙂 Gelukkig wist ik precies in welk rek het lag, dus kon ik zo in en weer uit. Toen naar mams om Colin weer op te vangen en patat van de patatza(a)k te eten. Na het eten Colin naar Monique achtervolgt en nog even langs Chananja om te helpen met een camera clip, een statief en de timer die ze nog steeds had liggen 🙂 Thuis weer de spullen opgeruimd. Was aangezet. De blog foto met de twee mogelijkheden in elkaar geknutseld en lekker in bed gaan lezen. Truste!

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.