Kustpad met het hondje…

Vanmorgen Jara opgehaald bij de buren. De hond mocht mee wandelen langs het kustpad. Met twee auto’s richting Egmond aan Zee. Op de Driemerenweg zagen we in de verte blauwe en oranje zwaailichten en een auto in de berm. Iemand was van de weg geraakt. Het zag er niet naar uit dat de weg snel vrij zou zijn, dus we zijn maar omgedraaid om via de A4 te gaan. In Egmond een auto achtergelaten en met de andere auto naar het bezoekerscentrum de Hoep gereden om daar vandaan de volgende etappe van het Hollands kustpad deel twee te beginnen. Op buienradar hadden we gegokt dat we net onder de aankomende bak ellende door zouden rijden en een redelijk droge wandeling voor de boeg zouden hebben. Dat bleek goed gegokt te zijn. Het was zelfs beter dan buienradar voorspeld had. Jara vermaakte zich prima. Onderweg nog een cache gevonden: Lage Laan. Bij Egmond aan Zee kwamen we precies bij de auto uit. Terug gereden naar de hoep en daar bij Johanna’s Hof iets gegeten. Tomatensoep vooraf en voor mij boerenbrood met biefstukpuntjes in oosterse saus. Annet koos voor panini met mozzarella, tomaat en pesto. Vervolgens weer terug naar Hillegom. Jara vond het ook weer lekker om thuis te zijn, want ze kwispelde snel naar binnen. Daar ging ze meteen lekker in een hoekje liggen slapen. Verder lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.