Lang verwacht…en nog even…

Ik heb er lang op gewacht. Na de geruchten nog inside informatie weten op te doen over de verschijningsdatum. Mis ik hem nog bijna, omdat ik op de project-naam “NX” let. Tja, als ze hem dan als “switch” op de markt gaan brengen, zet je mij op het verkeerde been 🙂 Nu wachten tot 3 maart voor de daadwerkelijke beschikbaarheid: De Nintendo Switch! Ingeschreven op de versie met de blauwe en de rode controller en meteen op “The Legend of Zelda : Breath of the wild“. Dat allemaal na het ochtendritueel natuurlijk 🙂 Opstaan, een voor een douchen, ontbijt en lunch maken voor Colin, Annet uitzwaaien, Colin naar de bushalte brengen en snel door naar de Paalbergweg voor het ochtendgebed. De afrit naar het AMC wordt tegenwoordig ook als sluiproute gebruikt om “sneller” het knooppunt A9A2 over te komen. De snelweg zelf staat dan vast, dus hele volksstammen gaan de afslag op richting AMC, daar linksaf en vervolgens voorbij het knooppunt de A9 weer op. Daar is die afrit echter niet op berekend, dus staat die ook vast en dat is dan weer uitermate vervelend voor de mensen die gewoon naar hun werk moeten daar. Voor de file rijders maakt het niet uit of ze in de ene of de andere staan. Gelukkig bleek de noodzakelijke disk uitbreiding vanochtend erg snel gerealiseerd te zijn. Met een paar commando’s de systemen ook die ruimte kunnen laten zien. Het in gebruik nemen, gaf echter een probleem. Een kernel panic. Pfff, dat zfs ik ook zooooo stabiel… NOT… Gelukkig was het een test systeem. Er vloeide geen bloed uit en het systeem was al snel weer in de lucht. Ik moest de gebruiker zelfs bellen om hem te waarschuwen dat hij gecrasht was geweest. Daarna de diskuitbreiding maar op de botte manier gedaan. Weggooien en opnieuw aanmaken. Dat werkte wel zonder problemen. De actie op de broer, maar uitstellen tot die toch plat moet voor patching. Snel naar mams, Colin ophalen en naar Cor brengen. Vandaag mocht hij naar de kapper. Zijn haardos is weer netjes bij getrimd en hij kan er even tegenaan. Na het eten weer naar huis. Colin lekker aan zijn huiswerk, ik lekker op de bank.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.