Korte koppies.

Nacht vier en helaas gestoord. Een SMS uit het alarmeringsysteen. Bleek het ook nog een onzin melding te zijn, dus voor niets mijn nachtrust verstoord. Redelijk brak, Colin naar de bushalte gebracht en door naar mams. Colin ging na school bij Sven aan de Minecraft wereld bouwen. Ondertussen heb ik wat boodschappen gedaan en hem rond een uur of vier weer opgehaald in Hoofddorp. Thuis meteen begonnen met de gyros en na het eten even een onsie gemaakt met Colin. Twee gekapte koppies. Cor heeft zijn best weer gedaan. Toen naar Hillegom. Sam vierde zijn verjaardag, dus het plan was om meteen van Hillegom door naar Lisse te gaan. Helaas… Onderweg weer een SMS. Weer die melding. Maar je moet er toch naar kijken. Annet, Colin en Joep zijn vast naar Sam gegaan en ik ben “lekker” aan het werk gegaan. Het script van de controle duurt langer dan de zestig seconden die gewacht wordt op antwoord. De conclusie die getrokken wordt is dus dat de controle niet werkt. Na wat testjes bleek het script meestal net iets meer dan zestig seconden te draaien. De beste oplossing leek me om een aparte controle te maken die langer zou wachten, maar helaas bleek dat niet zo eenvoudig, omdat het controlesysteem geconfigureerd was om zestig seconden te wachten, ongeacht wat je opgaf. Uiteindelijk de betreffende controle maar uitgezet. Dit om te voorkomend dat ik de rest van het weekeinde gek ge-es-em-est zou worden. Toen nog even naar Sam gegaan. Na een uurtje begon Colin om te vallen en Joep had het ook gezien, dus ik heb de “kinderen” maar weggebracht 🙂 En nu maar hopen dat de rest van het weekeinde ongestoord gaat verlopen. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.