CREW

Colin had van daag nog iets op school te zoeken. Hij moest nog een tekening afmaken en dat kon dan vandaag… Op zaterdag… Later bleek dat hij gevraagd was of hij zin had om het op zaterdag te komen doen TIJDENS DE OPEN DAG van het Kaj Munk College. Dat was me eerst niet helemaal duidelijk  geweest 🙂 Dus hij heeft samen met Romy op de open dag het tekenen gepromoot 🙂 In de tussentijd ben ik met Annet in Hoofddorp rond gaan kijken. Even de Mediamarkt in om te kijken voor een BluRay speler, maar die waren niet te vinden. Hier en daar nog een kledingwinkel in geweest, maar niets gevonden. Annet heeft nog gezocht naar nieuwe sportschoenen om mee te roeien. Bij de ANWB een snelweg vignet voor Zwitserland gehaald. Na de tosti ham-kaas kwam het verzoek om Colin weer op te komen halen. Hij had netjes rekening gehouden met het feit dat we natuurlijk wat reistijd hadden. Bij school liet hij weten nog even te helpen met opruimen. Ondertussen zag ik al wat kinderen lopen met gekleurde shirtjes voor de open dag. Rondleiders, informatieverstrekkers, enz. Ik vroeg me af of Colin ook een shirt had. Even later zwaaide hij met een juf door het raam van de lerarenkamer naar buiten en weer wat later kwam de juf hem brengen. Ze wilde nog even bedanken dat ze hem hadden mogen lenen voor die dag. Ik vond het zelf al heel leuk dat ze hem gevraagd hadden, dus dat kwam helemaal goed. En inderdaad had hij een groen CREW shirt 🙂 Daarna nog even naar IndoTeak gereden om de beoogde boekenkast van dichtbij en in het echt te bekijken. Hij is best wel mooi. De deur loopt niet helemaal soepel, dus daar zou nog wat aan gedaan moeten worden. Ook even de echte breedte en diepte opgemeten. Even controleren of ook de grote boeken er in kunnen. In Hillegom weer lekker aan de gyros 🙂 dat was een tijd geleden 🙂 Verder een beetje aangerommeld.

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.