Onderhoudsweekend

En weer SMS-jes van verstoringen waar ik eigenlijk niets mee te maken heb, maar natuurlijk wel naar moet kijken om dat vast te stellen. Deze meldingen zijn allemaal gerelateerd aan het onderhoudsweekeinde. Wijzigingen aan de firewalls veroorzaken netwerk problemen. In de ochtend stonden wijzigingen het SVC cluster op de planning. Die werd aan onze kant door Emiel en John begeleid. Daar heb ik dan ook geen meldingen van gekregen. Maar toch blijf je daar waakzaam op. De zoektocht naar sneeuwkettingen heeft verder wel de goedkoopste oplossing opgeleverd. Een site met toch al niet al te dure kettingen had tot zondag ook nog eens 10% korting. Er komt een koffertje met twee kettingen en handschoenen om ze te monteren, inclusief verzendkosten, voor twintig euro aan. Huren is duurder… De SVC wijziging heeft de hele verdere dag voor verstoringen gezorgd, waar ik dan wel niet direct mee te maken had, maar die toch ook verstoringen kunnen veroorzaken waar je wel gebeld voor gaat worden. Dus echt lekker rustig was het niet. Aan het einde van de middag kwamen Timo en Luke en zijn we met z’n vieren nog een rondje door de duinen gaan wandelen. Beetje frisse neus halen. de rest van de avond met één oog op centerity en met het andere oog in mijn ebook op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.