1-euro ontbijt

Vanmorgen een beetje opgeschoten. Vier man douchen, ruiten van twee auto’s krabben en met de mist in het achterhoofd zo vroeg mogelijk op pad. Colin moest gewoon op tijd op school zijn en ik had een belangrijke afspraak op mijn werk: het 1-euro ontbijt bij IKEA met Jos. Gelukkig viel het allemaal mee en reedt alles gewoon lekker door. Het was ook niet belachelijk druk, maar je zult zien dat het wel tegenzit als je alles op de normale manier doet. Lekker vlot aan de paalberweg gekomen en het ochtendgebed afgehandeld. Er was genoeg te klagen door iedereen over het afgelopen onderhoudsweekeinde. Na het gebed dan met Jos naar ons ontbijt. Nog iets te vroeg stonden we bij de IKEA voor de deur en we ware niet de enigen 🙂 Dat ontbijt is best populair. Dan sta je dus met een mannetje of tien te wachten en op het moment dat er binnen iemand aankomt om de deur te openen, begint men nog steeds voor te dringen… Serieus!? Maar het croissantje, Duits broodje, plak kaas, jam, eitje en de koffie gingen er in! En de koffie kon je bij tappen zoveel je wilde. Vandaag ook de vSMART thermostaat besteld. De volgende stap naar de boekenkast. De Communicatie-eenheid kan volgens mij gewoon in de meterkast komen. Dan is hij helemaal uit zicht. Wel nog even de muur bij-witten achter het ophang beugeltje. Ook de Nikon spullen die ik kwijt kan op Marktplaats gezet. Eens kijken of ik daar nog geld voor kan krijgen. Eigenlijk had ik de 200-500 al uit mijn hoofd gezet, omdat eerdere verkoop pogingen niets opgeleverd hadden, maar misschien lukt het via Marktplaats wel. Na mijn werk mocht ik weer naar tante Joy 🙂 Gelukkig alleen tandsteen. Genoeg voor een gemiddelde steenfabriek, dat dan weer wel. Verder geen problemen. Bij mams Colin weer opgevangen en later naar Monique gebracht. Toen via de pin en de pomp naar huis. Snel spullen opruimen en naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.