Uitverkoop

Gisteren met moeite een Perry Rhodan boekje uit kunnen lezen. Ogen vielen dicht. Al vroeg stortte ik in slaap. Heerlijk geslapen, zonder in mijn achterhoofd en mogelijke gepiep van SMS-jes of het overgaan van de stand-by telefoon. Ook weer met veel tegenzin mijn bed uit gegaan. Het lag zo lekker. Maar goed, het werk wachtte. Er wordt zowaar geboden op het Nikon horloge. Nog niet zoveel als ik hoopte, maar er zit beweging in. Tot mijn verbazing is er geen interesse voor de 60mm 😕 Ik had verwacht dat die snel zou gaan. Inmiddels staat die ook verder dan pagina tien. Er wordt kennelijk best veel te koop aangeboden. Vanavond maar eens proberen of er animo voor de 80-400mm en voor de 105mm is. Na het plaatsen van de advertenties de eerste was aangezet. Na het eten de eerste was vast in de droger gedaan en de tweede aangezet. Als die straks klaar is, is de droger ook vol genoeg. Toen nog even naar Chananja om naar de laptop van haar vader te kijken. Die had kuren. Die kuren bleken wel me te vallen. Een paar irritante programma’s die de aandacht vroegen. Deze waren echter niet nodig, dus die heb ik er maar af gegooid. Verder wat uitleg gegeven over waar hij op moet letten als hij een nieuwe laptop gekocht heeft. Weer thuis, was Annet inmiddels ook gearriveerd. Die zat tv te kijken in plaats van haar huiswerk te doen. Dat was dan wel weer jammer 🙂 Morgen maar eens kijken of de uitverkoop op Marktplaats iets oplevert. Anders kan ik altijd nog een inruil verzoek doen bij CamerNu…

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.