Bicht?! wtf is een bicht???

Lekker geslapen en fris op pad naar mijn werk. Ruim op tijd voor het ochtendgebed en aansluitend aan de patch geslagen. Eindelijk lukte het dan een keer met deze machine. Bij eerdere pogingen liepen we iedere keer tegen problemen aan, maar alle problemen waren nu overwonnen en nieuwe kwamen er niet meer. Nog voor de lunch was het klusje geklaard. Gelukkig viel er nog genoeg voor te bereiden voor volgende patches. In de pauze nog even een rondje gelopen om een beetje frisse lucht te krijgen. Het is behoorlijk muf en benauwd op kantoor. Onderweg kwam in nog het kunstwerk van een waarschijnlijk dyslectische graffiti kunstenaar tegen… Hij lijkt inderdaad bij de “t” te zijn gaan twijfelen aan de juistheid, gezien de afmetingen daarvan 🙂 In de middag zat ik steeds harder in mijn tuig te rillen. Het koud hebben terwijl het warm was. Maar besloten niet naar Only Friends te gaan. De zwembad omgeving zou niet echt bevorderlijk zijn voor mijn gevoel. Dus maar snel naar huis. Lekker in mijn badjas op de bank gehangen tot Colin weer kwam. Ondertussen wel even een begin gemaakt met het aansluiten van de nieuwe thermostaat. Het communicatie deel hangt in de meterkast. Definitief aansluiten doe ik op een wat rustiger moment. Wel de elektronische aansluitingen van de ketel even gecontroleerd of daar alles goed zat. Voor alle zekerheid René maar even geraadpleegd. Ondertussen had ik het boekje van de ketel en de huidige thermostaat gevonden en alles zat goed. Nu snel naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.