Colin’s dagje uit..

Vanmorgen Colin maar naar school gebracht. Hij ging een dagje uit naar Amsterdam. Aanwezigheid om kwart over acht. Daarna door naar de Paalbergweg. Een dagje klussen en uitzoeken en toen was het al weer weekeinde. Ondertussen besloten het inruil aanbod van CameraNu maar te accepteren. Particulier verkopen levert in principe wel meer op, maar dan moet je het wel kunnen verkopen. En dat loopt niet echt hard. Na het werk, op weg naar mams, een klein stukje om gereden om Colin weer op te pikken. Na de nasi naar huis en de vsmart thermostaat aan proberen te sluiten. Helaas vond de app dat ik iets aan probeerde te sluiten wat geen thermostaat mocht hebben ?!?!?! We hebben het over een CV-ketel toch??? Dus maar een mail gestuurd naar CVTotaal. Kijken wat ze te zeggen hebben. Ik vrees toch dat mijn ketel geen slimme thermostaat aan kan… Ondanks het advies van Vaillant zelf om de vsmart te nemen. Alles weer terug gebouwd, anders heb ik helemaal niets. Alles werkt nog gewoon, dus er is niets stuk gegaan. Het uithoren van Colin over zijn dag, levert weinig coöperatie op. Wat ik er uit heb kunnen krijgen is dat hij het oud heeft gehad tussen een gebouwtje waar ze hun spullen hadden en het Rijksmuseum. Dat hij de Nachtwacht gezien had. En dat hij in een rondvaartboot bij de Hermitage met Swen een presentatie in het Engels had gehouden over de hermitage. Verdere mededelingen kreeg ik er niet uit. Misschien later nog. Verder weer lekker in een deken gerold op de bank gehangen.  Beetje uitzieken.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.