Size DOES matter :) 

Na het vrijdagochtend ritueel op pad gegaan naar CameraNu in Urk. Mijn reserve d7000, de 60mm micro en de 80-400 inruilen voor een 200-500. Lang over gedubt, maar toch maar gedaan. Van de week bij het Kaj Munk College voor de deur nog wat getest met de 80-400, maar die was toch niet super scherp. Met een brok in mijn keel afscheid genomen en de 200-500 in ontvangst genomen. Op de terugweg naar het westen nog twee caches meegepikt. Voorbij Lelystad, “Het Energiebos” en wat verder bij Cruquius,  “Fort bij Heemstede (voorpositie bij Cruquius)“.  Dat fort is onderdeel van de stelling van Amsterdam, maar die wandeling gaat aan de overkant van het water? Beetje jammer, want het is een leuk fort. Even doorgereden naar de duinen bij Bokkendoorn. Ook langs de boulevard even het bereik van de eens getest. Als je over een afstand van zo’n twee kilometer een kenteken van een auto zichtbaar kunt maken, zit het wel goed denk ik. Toen Colin weer opgehaald en snel naar huis. Hij was jij wat later want hij wilde iets afmaken. Ondertussen daar de zelfde test met de 200-500 gedaan als laatst met de 80-400. Dat was echt een wereld van verschil! Waar de oude lens een zwarte wazige  vlek gaf, kon ik met de nieuwe gewoon lezen dat het het filterhuis was. Thuis nog snel de spullen ingepakt en Colin naar mams gebracht. Annet en ik gingen eten bij Ron en Marga. Colin at bij oma en zou daarna naar Monique gaan. Zijn spullen had ik daar vast gebracht. Toen bedacht ik opeens dat ik de dakdragers mee had moeten nemen, want we gingen ook de skibox van R&M passen. Dus weer terug naar huis om die op te  halen. Snel door  naar Hillegom en met Annet door naar Voorhout. Lekker gegeten bij Ron en Marga en de skibox op de auto gedaan. Die past prima. Toen weer naar Hillegom en naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.