Sneeuwkettingen

Vandaag rustig aan gedaan. Annet heeft geleerd. Ik heb gelezen. Ook even geprobeerd hoe de sneeuwkettingen werkten. ie zaten er zo om. Als het nodig mocht zijn, zijn de omstandigheden waarschijnlijk wel wat slechter, maar het is in ieder geval geen hogere wiskunde. In de middag even bij Edith op bezoek geweest ter ere van haar verjaardag. Daarna bij Aroi wok-to-go gehaald en de avond lekker rustig op de bank doorgebracht. Verder helemaal niets 🙂

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.