SvO

Snooze… snooze… snooze… snooze… pfff… helaas toch je bed uit. De week gaat weer beginnen 🙂 De geplande werkzaamheden gingen niet door vanwege een verstoring die opgetreden was. Beetje jammer dat je niet zo maar alles kan vertellen wat er op je werk gebeurd, maar dit was echt met geen pen te beschrijven. Ondertussen contact opgenomen mat Vaillant over de vreemde foutmelding van mijn vSMART. Hun conclusie was dat de thermostaat waarschijnlijk defect was. Of ik hem bij de leverancier wilde ruilen met het verzoek de defecte unit naar Vaillant aan de Paasheuvelweg te sturen… Dat is nota bene om de hoek! Of ik hem niet direct om kon ruilen? Helaas dat ging niet voor particulieren. Aan de ene kant wel logisch, want anders loopt iedereen daar maar binnen. Ook kreeg ik de tickets van Soldaat van Oranje in de mail. Annet gaat haar verjaardagscadeau op zes juni inwisselen. Na het werk naar mams. Eerst nog een setje sleutels van mijn huis voor haar laten maken en toen samen met haar bij Wollepop drie tassen met “oude” boeken opgehaald. Van de normale “sleepploeg” was iedereen ziek, zwak of misselijk 🙂 Ik heb het nog nooit zo rustig meegemaakt de stad in en weer uit. De Bosboom was wel een stuk smaller dan ik met kon herinneren. Waar vroege de rem en frictiematerialen winkel Missot zat zit nu een pizzeria. Die bakken ze hopelijk niet in remolie… Een restaurant in een oude garage lijkt me niet de beste combinatie eigenlijk. Later weer naar huis. De vSMART inpakken en klaar leggen om op te sturen. Verder een beetje bank hangen en lezen. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.