Bresser vs. Nikon

Vanmorgen weer lekker niet meteen opgestaan. De wekker gewoon een paar keer afgezet 🙂 Halverwege de werkdag stroomde opeen van alles de etage op. Camera’s, bobo’s en wat al niet meer. Er werd kennelijk een BITO promotiefilmpje opgenomen. Hink-stap-sprong door de gang over de camera koffers en rondslingerende statieven. Verstandig genoeg hebben ze ons overgeslagen 🙂 Verder met een zeehond afgesproken om naar de film te gaan. Om de aanhang niet tot het uiterste te tergen, gaan Esther en ik maar samen naar “Rogue One“. Een andere keer gaan we dan gezellig een keer met z’n vieren naar een film die iedereen leuk vind. Het Vaillant verhaal leek ook te stranden. Tickets werden afgesloten. Maar even gebeld naar de leverancier om een en ander uit te leggen en na te vragen. De thermostaat gaat nu omgeruild worden en ik hoor nog wanneer ze dat komen doen… “And Now We Wait” 🙂 Onderweg naar huis werd ik weer gebeld. Het ging toch weer heel even anders. Ze meldden direct een omruil bij Vaillant aan, maar daar hadden ze het serienummer voor nodig. Aangezien ik onderweg was naar de Jumbo, moest ik ze dat even schuldig blijven. Na de boodschappen maar huis en het serienummer proberen te vinden. Er zaten zo veel stickers met nummers op dat ik maar even terug gebeld heb. Één voor één alle nummers doorgegeven, maar ze werden allemaal niet herkend. Tot de laatste… Natuurlijk altijd de laatste… Het was ook meteen de langste… Vandaar ook dat ik er maar even mee gewacht had. Mara goed. Ik krijg nu een terugstuur label van Vaillant direct. Dara kan ik hem naar toe sturen en die zorgen voor vervanging. We gaan het zien. Verder ook tot de conclusie gekomen dat er een inhaalrace aan gang is… Mijn Nikon D7000 met de Nikkor 200-500 is nu bijna net zo groot als de Bresser spica telescoop 🙂 Als de maan een keer goed staat, maar eens goed vergelijken 🙂 Zo eten maken en de avond in!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.