Barista Cafe

Annet was vanmorgen vroeg op pad. Die bracht Timo naar Schiphol voor zijn weekje Egypte. In de middag naar Lisse gegaan om nog wat shirts voor Colin te kopen en meteen de cadeaubon van Barista Cafe Lisse ingelost. Dat was nog een kerstcadeau van Sam en Lisanne geweest. Verder nog wat losse boodschappen gedaan en weer naar Hillegom. Sam en Lisanne kwamen eten en daarna naar “Wie is de Mol” kijken.

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.