Meepmeep…

Na vrijdagmiddag bleek er toch jij iets te doen aan de Leidsestraat. De tuinset moest toch nog op marktplaats komen. Die was nergens meer onder te brengen. Eerst nog samen met Annet naar haar moeder geweest en toen nog de tuinset schoongemaakt en op de foto gezet. Daarna op Marktplaats en binnen recordtijd was die verkocht. Nog diezelfde middag is hij opgehaald. ‘s Avonds had Colin weer geluk: bloemkool met draadjesvlees 🙂 Verder een rustige avond op de bank gehouden.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.