Rogue One

Vanmorgen Colin weer op school afgezet. Het verkeer zat mee, dus ik was ook snel weer op de Paalbergweg. Na het ochtendgebed weer uit gaan zoeken hoe we onze wiki server naar een ssl verbinding kunnen ombouwen. Technisch is het niet zo’n vreselijke uitdaging, maar hoe je aan alle noodzakelijke zaken komt, wel. In de middag een lekkere training gehad over ketenmonitoring. Ofwel hoe komen we van incident tot oplossing. Toen snel naar mams om samen met Colin van de patatza(a)k te eten. Annet had ook trek en die kwam vanuit haat opleiding in Utrecht ook mee-eten. Om zes uur kwam Esther me ophalen om samen naar Rogue One te gaan. Ons beider aanhang zag die film niet zitten, dus gaan we maar samen. Verslag volgt!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.