Van de schrik bekomen

Nou… Van de schrik bekomen… Gisteren met het schadegevalletje naar Hulsebos gereden. Aangezien ik tegenwoordig WA+ verzekerd ben, gaat het me zelf geld kosten. Ik kreeg een leen auto mee en ze gingen eens goed bekijken wat er precies moest gebeuren om het allemaal weer in orde te krijgen. Dat hebben ze secuur gedaan, want het duurde best even voor ik teruggebeld werd. Dat kan natuurlijk ook tactiek zijn om me te laten zweten 🙂 Het kwam alles bij elkaar neer op het vervangen van de voorbumper (met spuiten) met alle grille delen. Dat is dan wel meteen een stuk plastic van wiel tot wiel en van motorkap tot grond… Verder was de beugel van de koplamp gescheurd, maar die gingen ze lassen. Dat scheelde dan in ieder geval weer een complete koplamp unit. Alles bij elkaar net onder het door mij gehoopte maximum bedrag gebleven. Een groter “probleem” is de tijd die het gaat kosten. De planning was dat we zaterdag over een week met het beestje naar de wintersport zouden gaan. Dus nu is de hoop dat hij op tijd weer in orde is, anders moeten we nog even snel iets anders proberen te regelen. Als alles gaat zoals Hulsebos hoopt, zou dinsdag alles weer in orde kunnen zijn. Dat is echter hoofdzakelijk afhankelijk van hoe snel de onderdelen binnen zijn “And Now We Wait”. ‘s Avonds kwamen Colin en Annet weer bij mij. Dit tot groot genoegen van Colin, want hij kreeg weer een massage. Vanmorgen met de leenauto Colin naar de bus gebracht en doorgereden naar de Paalbergweg. Annet was al weg, die moest op tijd bij een afspraak zijn. Het werk was wederom een dag als de meeste andere. Weinig schokkends meegemaakt. De rest van de dag ging ook rustig. Mams had weer lekkere lasagne en daarna met Colin naar huis gegaan. Verder een rustige avond in het vooruitzicht en vroeg naar bed.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.