LED there be light

Vanmorgen met de rugzak Colin naar de bus gebracht. Het is erg fijn om mobiel te zijn, maar het is wel een heel klein autootje 🙂 Door naar mams en daarna bij IKEA LED strips gehaald voor in de kast. De opstellingen met de V1 en de V2 mogen wel in het zonnetje gezet worden. Binnenkort toch nog een houten hoeklijntje halen om de LED’s een beetje af te schermen, want als je maar laag genoeg zit, zie je de strips zitten. Toen was het al weer tijd om Colin op te gaan halen. Even langs Hulsebos gereden om te kijken. Vanmorgen stond mijn auto nog buiten, maar vanmiddag was hij weg, dus zijn de er waarschijnlijk mee bezig. Dat zou betekenen dat ze de onderdelen binnen hebben. En dat zou weer erg mooi zijn gezien de aanstaande wintersport vakantie 🙂 Vandaag al vóór het eten naar Hillegom. Ik had de spullen voor gyros ingekocht en meegenomen. Annet regelde de friet en sla. De achterbanken van de 107 opgeklapt om onze spullen kwijt te kunnen.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.