Sneeuwpret

Vanmorgen bleek de wereld behoorlijk wit geworden te zijn. Het was licht gaan sneeuwen en het bleef liggen. Met Annet naar het dorp gewandeld om nog wat spullen te kopen. Colin had gevraagd of we weer met Jara konden gaan wandelen, dus op de terugweg hebben we Jara weer opgehaald bij Frank en Inge. We kregen ook de auto mee. Dat is wel zo prettig. Die achterbak is helemaal ingericht voor hond. Toen Colin opgehaald en naar de duinen bij Noordwijkerhout gereden. Daar mag je met een hond in. Colin was druk bezig Jara achter stokken een sneeuwballen aan te laten rennen. Bij het strand bleek het erg vreemd weer te zijn. Er was door mist en sneeuw niet veel zee te zien en het schuim dat aan land kwam was gewoon goor bruin. Dus maar weer snel terug naar de parkeerplaats, of eigenlijk naar restaurant De Duinrand voor warme chocolademelk met slagroom en een hondenkoekje… Na weer opgewarmd te zijn, hebben we Jara en de auto weer terug gebracht en heeft Colin de familie sneeuwpop gemaakt op de tafel bij Annet voor de deur. Vervolgens doe-het-zelf-pizza gemaakt en opgegeten. De rest van de avond lekker rustig aan doen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.