Aardappel knabbels

Vandaag weer naar het zwembad in Lisse geweest. Eerst de auto onder een berg sneeuw vandaan moeten graven. Zeker voor Nederlandse begrippen was er flink wat gevallen. Het zwembad blijft leuk. Waterstroomversnelling, bubbelbad, fontein en de glijbaan. Genoeg om je te vermaken. In het grote bad, drijven wat grote banden en drijvende platen. In het zwembad kwam weer de trek in Spirello op. Ik zou die zelf wel maken. Dus terug in Hillegom een zak saté prikkers opgedoken en de aardappels. Eerst de aardappel op de prikker gedaan en toen met een schilmesje een hele lange cirkel gesneden die aldoor een millimetertje naast de vorige lag. Af en toe de boel een beetje uit elkaar schuiven tot de hele aardappel als langgerekte schil rond de hele prikker zit. En dat dan nog vijf keer. Daarna vijf minuutjes in de frituurpan en met zout en paprika poeder bestrooien. Voor een eerste keer smaakte het prima. Misschien maar eens op zoek gaan naar zo’n molentje om ze wat makkelijker te maken. Na de wraps op de bank gehangen en naar Ivo Niehe gekeken met een item over Only Friends

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.