Op schema

Colin vanuit Hillegom weer naar school gebracht en doorgereden naar mijn werk. Om een of andere vage reden was het weer druk op de A9. Verder weinig oponthoud. De geplande patching mocht niet doorgaan. De klant wist van niets en wist ook te melden dat het sowieso niet mocht, omdat ze geen test mogelijkheden hadden om de upgrade te testen. Zucht… De patch planner heeft nu die hele rits servers naar uit de planning gehaald tot de klant een keer een beurt neemt. “And Now We Wait”. Aansluitend bleek Colin ongeveer net zo laat bij de bus te zijn als ik langs kwam, dus ik heb hem maar meteen meegenomen. Ook jou even langs Hulsebos gereden om te vragen of de reparatie van mijn auto op schema lag. Gelukkig was dat het geval. Alle onderdelen waren in huis en de nieuwe bumper was al gespoten. Als alles meezat, kon morgen alles gemonteerd zijn, maar in ieder geval overmorgen. Ons vervoer voor de wintersport is in ieder geval geregeld. Colin getrakteerd op een extra portie van de patatza(a)k. Volgende week is hij bij Monique in de vakantie. Daarna hem naar Monique gebracht en nog even bij mams blijven hangen. Thuis de boel uit mijn handen laten vallen en snel de Blueray speler aangesloten. Die had ik in Hillegom laten bezorgen, maar uitproberen was er niet van gekomen. Zelfs op mijn kleine teeveetje zie je al dat het beeld retescherp is! The Hobbit part one!

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.