Makkelijk maaltje…

Piep – snooze – piep – snooze – piep – snooze … Uiteindelijk toch uit bed gerold. Alles op de automatische piloot naar mijn werk gedaan. Weer niet veel bijzonderheden, alleen in de pauze even naar de Praxis gegaan voor een turbo stopcontact. De hoeveelheid stekers rond de televisie begint uit de hand te lopen. Meteen maar een grote jongen gekocht die ik dan op de achterkant van de kast kan schroeven. Daar kan ik voorlopig mee uit de voeten. Thuis het kastje van de muur getrokken en alle kabels losgehaald. De stekkerdoos op de achterkant van het kastje geschroefd en alle stekers er in gedaan. Daardoor bleef er in het kastje wat meer plek over voor de nieuwe Blu-ray speler. Alles weer teruggeschoven en de Logitech afstandsbediening verteld dat er nu ook een Blu-ray speler bestaat. En toen Opnieuw The Hobbit aangezet. Nu met alles netjes op zijn plaats. Ondertussen de oven opgewarmd voor een simpele maaltijd. Pizza met een kop soep. Vandaag even geen zin om goed voor mezelf te zorgen. Verder maak ik er een rustig avondje van.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.