Laatste werkdag voor een weekje.

Vanmorgen Colin weer naar de bushalte gebracht. Ik kon jammer genoeg niet wachten tot de bus kwam, want die was natuurlijk weer aan de late kant. Ik moest door naar onze locatie in Houten voor een werkwinkel “Splunk>“. Splunk geeft je de mogelijkheid om gestructureerde gegevens te halen uit een hele grote berg van verschillende gegevens. Bij de kromme schacht aangekomen, maar niet eens geprobeerd het parkeerterrein op te komen, maar meteen maar ergens buiten het terrein geparkeerd. Op de valreep viel ik het lokaal binnen. Gelukkig was ik nog niet eens de laatste. De sessie was semi interessant. De presentatie was iets te vlug met een hoog “ehhhh” gehalte. Verder had ik geen toegang tot splunk, dus ik kon alleen meekijken met een buurman. De terugweg was weer een rit van file naar file, maar toch redelijk bijtijds bij mams gekomen. Vakantie! Morgen nog een dagje met Colin optrekken en dan overmorgen naar de wintersport. Thuis wat noodzakelijke dingen gaan doen. De wasmand leegmaken bijvoorbeeld. Dat werd wel noodzakelijk. Ook de Tom Tom updaten en de route er vast in programmeren. Dan is dat ook maar gebeurd. Verder de Garmin GPSr volgestopt met de caches langs de route naar en de omgeving van Livigno. Eens kijken wat er nog te vinden valt. Misschien werk ik het irritante witte vlekje op de kaart weg dat Luxemburg heet. En Italië zal er ongetwijfeld bij komen. Verder de batterijen opgeladen, accu’s van de camera opgeladen, geselecteerd wat er aan foto spul mee moet, de wifi router ingepakt, voor alle zekerheid het Franse tol kastje klaargelegd, enzovoorts…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.