Opruimen

Vandaag vooral aan de opruiming geweest. De meeste was was alweer gedraaid. Vóór de boodschappen nog even naar mijn moeder geweest om bij te kletsen. Daar lag ook mijn nieuwe thermostaat. Die hadden ze tijdens de vakantie afgestuurd. Gelukkig stond het bezorgadres nog op mams, dus die kwam goed aan. Toen nog even wat boodschappen gedaan en heeft Annet me in Hillegom afgezet. Zelf ging ze haar moeder ophalen die op een feestje van een vriendin was. We waren  oor het eten uitgenodigd bij Sam en Lisanne, dus daar zijn we naar toe gegaan. Luke en Danique  kwamen ook langs. Sam had een wintersport maal gemaakt : zigeuner schnitzel. Na de wederzijdse vakantieverhalen was het weer bedtijd, morgen weer aan het werk.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.