Blue monday

Wat een dag. Een berg om tegenop te kijken en geen ski’s meer om er af te glijden… De eerste dag na de werkweek is sowieso altijd al een dingetje. Ondanks en dankzij de berg ongelezen e-mail die op je staat te wachten. Aan de ene kant om lekker rustig mee te beginnen, aan de andere kant een berg droge, veelal achterhaalde meuk waar je doorheen moet. Dan begint vandaag direct mijn waakdienst. Dat is ook altijd al zo’n prettig vooruitzicht. En dan het derde en lastigste puntje… Vanavond op visite bij tante Lia. Lastig vanwege de omstandigheden. Wat ga je doen bij iemand waarvan iedereen weet dat het snel afgelopen zal zijn? Verder komt dan ook de globale planning voor een aanstaand zaterdag klusje binnen. Ruwweg acht tot acht 🙁 In Maastricht! Gelukkig had ik al een bedje gereserveerd een flink eind die kant op. Er blijft echter minder weekend over dan ik gehoopt had. Na me door de dag geworsteld te hebben naar mams gegaan. Na het eten samen naar tante Lia gegaan. Die lag te slapen, dus we hebben gekletst met ome Chris. Er is vierentwintig uur hulp aanwezig. De kinderen kopen af en aan om te helpen. Toen we op het punt stonden om weer weg te gaan was tante Lia wakker geworden en hebben we nog even met haar gekletst. Ze heeft in ieder geval geen pijn, dat is dan het positieve. Toch aangeslagen mams weer naar huis gebracht, nog even nagepraat en naar huis gegaan. Alle wintersport spullen lagen ook nog in de auto, dus ik kon de zinnen verzetten met opruimen. Tot slot nog even reclame maken voor de skischool in Livigno : SCUOLA SCI LIVIGNO ITALY en voor het watersportcentrum dat Markus in de zomer runt : SURF SEGNANA. En toen vroeg naar bed.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.