Dikke dinsdag

De eerste waakdienst gaf een defecte machine. Op de een of andere manier was het niet helemaal goed gegaan met de sms-jes. Die waren gisteren tegen elf uur verstuurd, maar vanmorgen piepte mijn telefoon pas. Gelukkig maar, want het ging niet om een productie machine. Aan de Paalbergweg maar de acties ingezet om de machine weer gerepareerd te krijgen. Dat bleek nogal wat voeten in de aarde te hebben in verband met onduidelijke onderhoudscontracten. Uiteindelijk was er een technicus onderweg naar Maastricht met een doos onderdelen. Na de eerste wisselronde, bleek er nog steeds een probleem te zijn. Het wilde maar niet lukken. Tot het tijd werd voor mij om de hort op te gaan. Ik zou tante Nel nog naar tante Lia brengen voor een bezoek. Ondertussen kon ik dan gewoon doorwerken. Dat is het mooie van “het nieuwe werken” met een laptop en een internet verbinding. Jos nam het even over. Later bleek dat de machine toch meer problemen had dan gedacht, dus morgenochtend is hij weer de eerste. Nadat ik tante Nel weer thuis had gebracht, ben ik meteen doorgereden naar Hillegom voor dikke dinsdag. Annet ging bakken en ik gewoon verder werken. Toen snel naar Henk en Nel en daar samen met de rest lekker pannenkoeken gegeten. Daarna samen naar mijn huis. Truste!

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.