Natte woensdag

Vanmorgen begon het al vroeg met een sms-je… Dat bleek gelukkig geen verstoring te zijn, maar een automatische reset van mijn wachtwoord… WAAROM !?!?! De eerste blik naar buiten was zeer bemoedigend 🙁 Het regende behoorlijk. Aan de Paalbergweg even snel wat dingen gedaan en toen naar de Experience room voor de cursus Centerity. Het was de gevorderde cursus en dat bleek ook snel. Het pakket heeft best veel mogelijkheden waarvan wij het grootste deel niet nodig hebben. Wij zitten te veel op de componenten. Maar het is wel lekker om de samenhang een beetje te zien. Na de cursus nog even naar boven om te zien wat de status van de gisteren gecrashte machine was. De leverancier had niet voldoende onderdelen meegenomen. Er bleek meer stuk dan gedacht. Toen op naar Only Friends. Vanwege mijn scheenbenen en waakdienst was ik van plan boven water te blijven, maar om de een of andere manier was de bezetting erg matig. Ik heb me dus maar voorzichtig in mijn duikpak gehesen en ben Leslie weer gaan vermaken. Na Leslie waren er nog geen meldingen op mijn telefoon gekomen, dus het volgende uur weer eens met Simon gaan duiken. Voor het derde uur inging, kwam het eerste sms-je 🙁 Dat bleek de gecrashte machine weer te zijn. De monitoring was weer ontwaakt en begon weer te blaten dat de machine down was. En vervolgens kwamen ook de meldingen van de drie zones die er op draaiden. Afmelden van de sms-jes werkt ook niet, dus met enige regelmaat kwamen de meldingen, tot de derde en het systeem het verder opgaf. Toen heb ik me maar weer uit mijn pak gewerkt en ben via de döner tent naar huis gegaan. Het was inmiddels al aardig laat geworden. Colin was er ook weer en zat lekker te Minecraft-en met Naomi. Hij had nog even geen tijd voor me… Lekker hoor, na anderhalve week… Ben je minder belangrijk dan schoolgenootjes… Dennis kon ondertussen met zijn iPad op de pocketmine server bij mij thuis komen. De versie die ik pas gevonden had werkt dus! Nu nog even de oude sd-image aanpassen met deze nieuwe versie. Annet is gezellig met haar zus naar een voorstelling in de Meervaart, dus die komt waarschijnlijk niet meer langs. Truste!

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.